Formül 51 - The 51st State / 2001 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/88/Fifty_first_state_ver2.jpg/220px-Fifty_first_state_ver2.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi / Suç
Yönetmen:Ronny Yu
Süre:92 dk
Oyuncular:Samuel L. Jackson, Nigel Whitmey, Robert Jezek, Emily Mortimer
Konu:Hong Kong lu yönetmen Ronny Yu nun 2001 yapımı filmi..
Amerikalı bir kimyager olan Elmo McElroy (Samuel L. Jackson) tüm zamanların en iyi uyuşturucusunu yarattığını söyler ve hayatının anlaşmasını yapmak için 30 yıldır adına çalıştığı Lizard ı (Meat Loaf) devreden çıkartmaya çalışır.. Planları sonucunda uçurduğu laboratuvarında hayatta kalan Lizard, McElroy ve onun formulünü pazarlayacağı Durant ı öldürmek için Dakota Parker (Emily Mortimer) ile anlaşır..
Hikayenin Amerika dan İngiltere ye gelmesiyle birlikte olaya dahil olan, Durant ın yardımcısı Felix DeSouza (Robert Carlyl) ile Dakota eski sevgililerdir.. Olay İngiltere ye geldiğine göre doğal olarak senaryo karmaşık ve hızlı bir yol izleyip sonuna doğru büyük bir vurgun yapılarak çözülmelidir.. Olaya dahil olan birçok insanla birlikte hikaye ana karakterlerimizin istediği ve bizim de beklediğimiz şekilde sonuçlanır..
Filme yakışan müziklerin yanı sıra tempoyu iyi ayarlayan bir yönetmen ve özellikle Liverpool a geçtiğimizdeki oyuncuların aksanı filmin seyir zevkini arttırıyor.. Lock, Stock and Two Smoking Barrels ya da Snatch. gibi olmasa da bu topraklardaki her türlü mafyavari haraketlilik güzel oluyor.. Dakota Parker karakterini canlandıran Emily Mortimer ve üzerinden hiç çıkarmadığı Liverpool formasıyla Felix DeSouza yı canlandıran Robert Carlyl süper bir ikili olmuşlar..









0 yorum:

Yorum Gönder