Garfield Komedi Festivali - Garfield's Fun Fest / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/2mrcmxc.png
Konu:Garfield her zaman dünyanın en komik, en çok sevilen ve en popüler kedisi olmuştur.
Garfield, çizgi roman dünyasının, en eğlenceli performansının ödüllendirildiği, en uzun soluklu yarışma “Komedi Festivali”nde uzatmalı sevgilisi Arlene ile birlikte bugüne kadar defalarca birincilik ödülünü kazanmıştır.
Ancak bu yıl Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone çok kısa sürede ortalığı kasıp kavurmakla kalmamış, inanılmaz bir hızla çok sayıda hayran edinmiş ve bu arada Garfield’ın uzatmalı sevgilisi Arlene’in de kalbini kazanmıştır. “Yükselen değer” Ramone ile Arlene’in birlikte sergilediği tango dansının izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanması üzerine Garfield ümitsizliğe kapılır ve eski popülerliğini elde edebilmek için çareler aramaya başlar.Bu amaçla da Garfield ile sadık dostu Odie, Garfield’a “Komedi Festivali” Birincilik Ödülü’nü kazandıracağı söylenen efsanevi “komik su”yu bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog’u yarattığı söylenmektedir.
Yolculuk boyunca çeşitli sınavlardan geçen, çeşitli engellerle karşılaşan kahramanlarımız (Garfield ile Odie), sonunda Freddy Frog’la tanışmayı başarırlar. Freddy Frog ihtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield’ın anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun Komedi Festivali yarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde “yükselen değer” Ramone hem yarışmayı, hem de kızı(Arlene) kazanacaktır. Ancak efsanevi “komik su” Garfield’ın yarışmayı kazanmasına yetecek midir?
Unutmadan Okan bayülgenin sesiyle..İyi Seyirler













2 yorum:

Anonymous dedi ki...

film açlmıyor yenile yapmama ragmen Oops yazıyor bilginize

admin dedi ki...

Bildirdiğiniz için teşekkürler.En kısa zamanda yenilemeye çalışacağız..Bizi takip etmeye devam edin.İyi seyirler

Yorum Gönder