Pardon / Yerli / 2005 / Online İzle

http://img301.imageshack.us/img301/8004/pardon2nw.jpg
Konu:Mert Baykal ilk yönetmenliğinde bir kara komedi anlatacak. Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkûmun öyküsü konu ediliyor.
İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) kendi basit dünyalarında yaşayan üç arkadaş. Fakat askere çok geç giden İbrahim'in üniforma görünce korkup kaçma huyu, onların hayatını dönüşü olmayan biçimde değiştiriyor. İbrahim'i gözaltına alan polis, yasadışı bir örgütle ilgili ipucu ele geçirdiğini sanıyor. Sorgulamayı yapan komiser (Bülent Kayabaş), faili belli olmayan bazı suçları üstlendiklerinde hemen çıkarılacakları mahkemede ifadelerini reddederek serbest kalabileceklerini söyleyince işler değişiyor. İbrahim'in itirafname imzalamayı kabul etmesiyle de felaketler zinciri başlıyor. Üç arkadaş tutuklanarak Sinop Cezaevi'ne gönderiliyor. Aylar süren mahkemelerden beklenilen sonuç çıkmıyor ..
Admin Yorum;
Filmi Tv'de izlemiştim gerçekten güzel film argo kelimeler,hafif hafif küfürleri filme tam oturmuş.Eğer türk yapımı yerli film izlemediyseniz ve bir komedi filmi arıyorsanız işte bu filmi izlemelisiniz.

Pardon / 2005 / Yerli . İyi Seyirler

0 yorum:

Yorum Gönder