Yeni Ailem - Michou d'Auber / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden Seyret

http://i42.tinypic.com/2wew0b5.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen: Thomas Gilou
Senaryo:Thomas Gilou , Jean Cosmos , Messaoud Hattau
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:124 dk.
Oyuncular:Gérard Depardieu (Georges) , Nathalie Baye (Gisèle) , Mathieu Amalric (Jacques) , Samy Seghir (Messaoud/Michou) , Medy Kerouani (Abdel) , Mohamed Fellag (Akli) , Ludovic Berthillot (Max)
Konu:9 yaşında henüz ufak bir çocuk olmasına rağmen hayatta bir dolu zorlukla mücadele etmek zorunda kalan Kabilli Mesut, Fransa'da bir köyde yaşayan çocuksuz Georges ve Gisèle çiftinin yanına gönderilir. Artık yeni ailesi onlar olacaktır.
Fakat o dönemlerde hayat, Georges ve Gisèle için de çok kolay değildir. Fransa ve Cezayir arasındaki çatışmalar, çiftin yaşamını derinden etkilemektedir. Gisèle, bir yandan kocasının katı tutumundan Mesut'u korumaya çalışırken bir yandan da köydeki faşistlerin Mesut'a zarar vermelerini engellemenin yollarını aramaktadır.
Böylece çocuğun ismini Michou'ya çevirir, saçlarını kahverengine boyatır ve dinini de Katolik olarak değiştirir. Fakat Michou'nun sıcak ve sevimli yaklaşımları, katı yürekli Georges'u etkilemeye başlayacak ve Michou'nun bu ırkçılıktan etkilenmemesi için en büyük mücadeleyi yine kendisi verecektir.









0 yorum:

Yorum Gönder