Pokemon: En Güçlü O - Pokemon The Movie - 2000 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Pokemon The Movie,online izle,afiş
Yapım:2000 ~ ABD/Japonya
Tür:Animasyon, Aile
Yönetmen:Michael Haigney
Süre: 99 dakika
Oyuncular: Ted Lewis, Rachael Lillis, Veronica Taylor, Eric Stuart, Addie Blaustein
Konu:Festival eski bir efsaneyi canlandırmaktadır. Üç güçlü Pokemon Moltes, Zapdos ve Articuno Ateş Adası, Yıldırım Adası ve Buz Adası olarak adlandırılan ayrı ayrı adalarla bulunan elementleri yöneterek dünyanın dengesini korumaktadır. Bu üçü yüzyıllar boyunca uyum içinde yaşarlar.
Ancak efsaneye göre, bu huzurulu birlikte varoluş bir gün bozulacak ve elemntler serbest kalarak dünya üzerinde kaos hakim olacaktır. Sadece seçilmiş kişi, bir cesur insan, dengeyi geri kazandırma gücüne sahip olacaktır. Bunu da her bir adaya seyahat ederek çok değerli üç küreyi ele geçirerek başaracaktır. Sadece bu üç küre ele geçirildikten sonra denge sağlanacak ve dünya yok olmaktan kurtulacaktır.
Festival'in ve Ash'in adalara olan sembolik yolculuğu başlayacağı sıralarda, esrarengiz bir Pokemon koleksiyoncusu olan Lawrance III dengeyi bozacak olan Moltres'i ele geçirir ve efsaneyi gerçek hayatta harekete geçirir.
Aç gözlü koleksiyoncu bundan sonra gözünü Zapdos'a diker. Fakat koleksiyoncu Pokemon'un gerçekten ardında olduğu şey koleksiyonunun baş parçası olacak denizlerde yaşayan efsanevi Lugia'dır. Lawrance III Lugia'nın ancak üç kuşun ele geçirilmesinden sonra ortaya çıkacağına inanır.
Lawrance III'ün bu büyük yaratığı körü körüne takibi zaten belli bir derece tahribata neden olurken, korkutucu kuşlar birbirleriyle çatışmaya ve dünyayı yok etmekle tehdit eden ateş, yıldırım ve buz kontrolsüz bir şekilde kol gezmeye başlar.
Ash bu felaketi önleyecek kişinin her ne olursa olsun kendisinin olması gerektiğini öğrenir ve bunu keşfettikten sonra her şey kendisine bağlı olacaktır... kendi içinde tek olanın gücünün bulmalıdır.(Konu: Warner Bross)


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

0 yorum:

Yorum Gönder