Zorro ve Scarlep Whip İş Başında / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i40.tinypic.com/fk7dzn.jpg
Tür:Animasyon
Konu:Zorro ve Scarlet Whip, bilimsel suçlular Catalano Kardeşlere karşı mücadele etmektedirler. Alfred Catalano, depremlerin gücünü yöneterek kontrol sağlamak amacındadır. Diego ise Alfrede ders dışında yardım etmeyi teklif eden Marianın sağlığı için endişe duymaktadır. Alfredo nun ikiz kardeşi, Augusto, kendi yarattığı Nanitelerler ( mikroskobik robot) Zorronun teknolojik gereçlerine zarar verip Zorro ile Scarlet Whipi düşük seviyede çözümlere zorlayarak Vali nin ona karşı açtığı araştırmayı sabote edip, planlarını gerçekleştirmek isteğindedir. Bu sırada Bernardo Zorro ya yardım için zorlanmaktadır.

Zorro ve Scarlet Whip i başka bir aile sorunu daha beklemektedir. Vali Gloria ve Jack Sheffieldı, Sheffield A.Ş. nin merkezini Pueblo Grande ye taşımalarına ikna etmiştir.

Fakat Gloria''nin kendi planları vardir.. Karısının ve oğlunun da yardımıyla belediye başkanlığına adaylığını koyar. Aptal bir sporcu rolünu oynayan Jack ise ustaca bir planla Bernardo''nun yeteneklerine karşı koymaya, Zorro ve Scarlet''in kimliğini ortaya çıkartmaya çalışır.










0 yorum:

Yorum Gönder