Bandidas (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i31.tinypic.com/xgfj82.jpg
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYapım:2006 ~ ABD, Fransa, Meksika
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngTür:Aksiyon, Komedi, Suç, Batı
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYönetmen:Espen Sandberg, Joachim Roenning
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSenaryo:Luc Besson, Robert Mark Kamen
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngMüzik:Eric Serra
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSüre:1 saat 33 dk
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngOyuncular:Penélope Cruz (Maria Alvarez) , Salma Hayek (Sara Sandoval) , Steve Zahn (Quentin Cooke) , Dwight Yoakam (Tyler Jackson) , Denis Arndt (Ashe) , Audra Blaser (Clarissa) , Sam Shepard (Bill Buck)
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngKonu:Hollywoodun önde gelen güzelleri, Cruz ve Hayeki biraraya getiren Bandidas; Meksikada 19. yüzyılın son yıllarında geçen bir komedi-aksiyon filmi. Biri eğitimli diğeri eğitimsiz iki kadın, kısa sürede Meksikanın en önemli banka soyguncuları olurlar. Sara Sandoval ve Maria Alvarezin heyecan dolu maceralarını tetikleyen ise bir western olmazsa olmazı intikam duygusudur. Hem kişisel hem de toplumsal bir intikam amacı güden ikilinin adaletin yerine gelmesini sağlamaları zaman alacaktır.
Luc Bessonun; Butch Cassidy ve Sundance Kid, Bad Girls, Thelma ve Louis, Bonnie ve Clyde çiftlerinden esintiler taşıyan senaryosunun komedi yönü daha ağır basıyor. Joachim Roenning ve Espen Sandbergin uzun zamandır el değmemiş olan kovboy filmleri türüne eğilmesi ticari bir amaç gütmediği izlenimi veriyor. Oyuncularıyla dikkat çeken, keyifli bir komedi...












0 yorum:

Yorum Gönder