Sexo, Amor e Traiçao +16(2004 - Türkçe Altyazılı)

http://i28.tinypic.com/v4xtue.jpg
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYapım:2004 / Birezilya, Meksika
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngTür:Komedi
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYönetmen:Jorge Fernando
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSenaryo:Rene Belmonte
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngMüzik:Mu Carvalho
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSüre:90 Dk ..
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngOyuncular:Malu Mader, Murilo Benício, Fábio Assunção, Alessandra Negrini, Caco Ciocler, Heloísa Périssé, Marcello Antony, Betty Faria, Silvio de Abreu, Henri Pagnoncelli
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngKonu:Bir yazar olan Carlos ve bir fotoğrafçı olan Ana ile eski bir model olan Andrea ve onun eski patronu Miquel karşılıklı apartmanlarda oturan, birbirlerini tanıyan evli çiftlerdir. Carlos ve Ana çiftinin sorunları, Carlos 'un şehvete bulanmış bir roman yazmaya çalışması, bir türlü başaramaması ve bunun cezasını Ana 'dan, onunla seks yapmayarak çıkartmasıdır ..
Karşı komşuları Miquel ve Andrea 'nın sorunları ise Miquel 'in maço tavırları, gözünün dışarıda olması ve eşiyle yeterince ilgilenmemesi, kısacası ilişkilerindeki tüm romantizmi öldürmüş olmasıdır. İki çiftin de evliliklerinden önceki flört dönemlerine sirayet eden özel birer arkadaşları vardır. Carlos ve Ana için bu isim Tomas, Miguel ve Andrea çifti içinse Claudia 'dır ..
Ana, vaktizamanında Carlos ve Tomas arasında kalmyş, ikisiyle de flört etmiş ve sonuç olarak Carlos 'u seçerek onunla evlenmiştir. Tomas ise ülkeden ayrılarak kendini yollara vurmuştur. Benzer durum, Miquel ve Andrea 'nın flört döneminde yaşanmış; Miquel 'in, Andrea ile evlenmesi ve bir zoolog olan Claudia 'nın ülkeden ayrılması ile sonuçlanmıştır ..
Carlos 'un tıkandığı, Ana 'nın ise ateşinin başyna vurduşu için evde kriz çanlarının çaldığı bir gün kapı çalınır ve yedi yıl sonra Tomas yine karşılarındadır. Claudia ise Miquel 'in kadınların peşinden koştuğu, Andrea 'nın ise intikam için ilgiyi çevresinde toplamaya karar verdiği ve şişenin dibine vurduğu bir partide çiftin karşısına çıkar..
Tomas ve Claudia 'nın çiftlerle bir gece geçirmesi, pamuk ipliğinin kopmasına; hemen akabinde de kızların Miquel 'in evine, erkeklerin ise Carlos 'un evine mevzilenerek savaş ilân etmesi için yeterli olacaktır ..













0 yorum:

Yorum Gönder