BBC - Hiroshima - 2005 Türkçe Altyazılı

BBC,Hiroshima afiş,BBC,Hiroshima izle,BBC,Hiroshima online izle,BBC,Hiroshima bedava izle,BBC,Hiroshima indirmeden izle,BBC,Hiroshima full izle,BBC,Hiroshima trailer
Yapım:2005
Tür: Tarih / Belgesel
Yönetmen:Paul Wilmshurst
Süre:90 Dk..
Oyuncular:George Anton, Daniel Ben Zenou, Ed Bishop, Lee Colley, Garry Cooper, Gus Danowski, Michael Fitzpatrick, Kenneth Jay, Sachi Kimura, Haruka Kuroda, Tim Matthews, Martin McDougall, Eric Meyers, Naoko Mori, David Nicolle, Shane Rimmer, Frederik Ruth, Ian Shaw, Kenji Watanabe
Konu:İlk Atom Bombasının Çarpıcı Hikayesi! 20. yüzyılın en karanlık anı - ilk atom saldırısı… bilimsel, teknolojik, askeri ve politik açıdan yapılan en tehlikeli girişim.
Bu belgesel daha once hiç bir belgeselin yapmadığını yapıyor ve saniye saniye bir nükleer patlamanın etkilerini anlatıyor. New Mexico’daki ilk test patlamasından gerçek bombanın atılmasına kadar, film, izleyenleri kritik kararların alındığı odalara götürüyor.
Japonların ve Amerikalıların perspektifinden farklı hikayeler gerçekleri ortaya koyuyor ve tansiyonu yükselterek tarihi yazan insanların yaptıklarını gözler önüne seriyor.






0 yorum:

Yorum Gönder