Cevapsız Arama - One Missed Call - 2003 Türkçe Dublaj

Cevapsız Arama,One Missed Call afiş,Cevapsız Arama,One Missed Call izle,Cevapsız Arama,One Missed Call online izle,Cevapsız Arama,One Missed Call bedava izle,Cevapsız Arama,One Missed Call indirmeden izle,Cevapsız Arama,One Missed Call full izle,Cevapsız Arama,One Missed Call trailer
Yapım:2003 ~ Japonya
Tür:Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Takashi Miike
Senaryo:Miwako Daiwa
Müzik:Kôji Endô
Süre:1 saat 52 dk
Konu:Yumi ve arkadaşları bir gece dışarıda yemek yerken Yumi’nin arkadaşı Yoko’nun telefonuna cevapsız bir arama ve ardından da sesli bir mesaj gelir. Mesaj Yoko’nun kendi telefonundan gelmiştir fakat üç gün sonraya aittir. Mesajda Yoko ‘Hayır, yağmur yağıyor’ der ve ardından çığlık atar. Yoko’nun çok ciddiye almadığı bu olay Yumi’yi oldukça ürkütür çünkü okuldan bir arkadaşları daha birkaç gün önce boğularak ölmüştür. Tam üç gün sonra mesajın gönderilmiş olduğu saatte Yoko tren yoluna atlayarak intihar eder.
Benzer bir cevapsız arama alan Kenji aynı şekilde kendi telefonundan kendi sesiyle gönderilmiş mesajın belirttiği saatte ölür. Olaylara tanık olan gençler korkmaya başlarlar fakat olup bitenle ilgili polisi ikna edemezler. Yumi’nin en yakın arkadaşı Natsumi de cevapsız arama sonucunda öldükten sonra, Yumi’nin telefonu çalmaya başlar.
Bu andan sonra Yumi’nin yapabileceği çok fazla şey kalmamıştır, ya kendi ölümünü bekleyecek ya da kendisine inanan tek kişiyle, kardeşi boğulmuş olan Hiroshi ile, cevapsız aramaların başlangıcına ulaşmaya çalışacaktır.





0 yorum:

Yorum Gönder