Affedilmeyenler - Unforgiven (1992 - Türkçe Dublaj)

http://img156.imageshack.us/img156/8645/unforgivenha0.jpg
Yapım:1992, ABD
Tür:Batı / Dram
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:David Webb Peoples
Müzik:Lennie Niehaus
Süre:131 dk.
Oyuncular:Clint Eastwood (William 'Bill' Munny) , Gene Hackman (Little Bill Daggett) , Morgan Freeman (Ned Logan) , Richard Harris (English Bob) , Jaimz Woolvett (The Schofield Kid) , Saul Rubinek (W.W. Beauchamp) , Frances Fisher (Strawberry Alice) , Anna Thomson (Delilah Fitzgerald) , David Mucci (Quick Mike) , Rob Campbell (Davey Bunting)
Konu:Küçük bir kovboy kasabasi olan Big Whiskey, þerif "Küçük Bill" Daggett'in sert idaresi altinda sakin bir hayat sürmektedir. Ancak kasabadaki hayat kadinlarindan biri, müsterileri tarafindan zalimce dograninca ortalik karisir. serifin, olayi görmezden gelmesi sonucu ayaklanan fahiseler, suçlularin kellesine ödül koyar.
Artik yasamayan karisi için eski hayatini geride birakip çiftçilige baslamis olan efsane kiralik katil William Munny, yeni yetme silahsör Schofield Kid tarafindan bastan çikarilir ve çocuklari için son bir kez ödül avciligi yapmaya soyunur. Bütün bunlar olurken serif Dagget'in kasabada kiralik katilleri istemeyecegini tahmin etmek güç degildir. Big Whiskey'nin yeni ziyaretçileri, kendini begenmis silahsör English Bob ve ucuz biyografi yazars Beauchamps'in da gelisiyle sinir kasabasinda ortalik iyice karisacaktir.
Aslinda gerçekten yasayan bir efsane olan Munny'ye gelince... Henüz kasabalilara verecegi ve hayattan alacagi dersler vardir.

IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

0 yorum:

Yorum Gönder