Gelin Benim Olacak - Made of Honor / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.ekolay.net/sinema/images/film/afis/gelin_benim_olacak.jpg
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Paul Weiland
Senaryo:Deborah Kaplan, Adam Sztykiel
Müzik:Rupert Gregson-williams
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Michelle Monaghan, Patrick Dempsey, Kelly Carlson, Kathleen Quinlan, Sydney Pollack, Kevin Mckidd, Chris Messina, Kevin Sussman, Beau Garrett, Busy Philipps, Whitney Cummings, Sarah Wright, Elisabeth Hasselbeck, Jaime Ray Newman, Mary Birdsong, Emily Nelson, Jennifer De Minco, Forbes Kb
Konu:Karizmatik, yakışıklı ve çapkın bir adam olan Tom (Patrick Dempsey), hayatının ayrılmaz bir parçası ve en iyi arkadaşı olan tatlı Hannah’ya (Michelle Monaghan) her zaman güvenebileceğini bilmektedir. Hannah bir iş gezisi için altı haftalığına İskoçya’ya gidinceye kadar her şey mükemmeldir. İşte tam bu noktada Tom, onun yokluğunda hayatının ne kadar boş olduğunu anlar ve kararını verir; Hannah’ya evlenme teklifi edecektir ..

Ne var ki, Hannah geri döndüğünde, yakışıklı ve zengin bir İskoçla nişanlandığını ve oraya yerleşmeyi planladığını öğrenir ve şaşkına döner. Hannah, kendisinden baş nedimesi olmasını isteyince, istemeye istemeye bu rolü üstlenmeyi kabul eder… Artık tek şansı nedime olarak İskoçya’ya gitmek, Hannah’ya aşkını açıklamak ve çok geç olmadan İskoçyalı’yı saf dışı ederek bu düğünü iptal ettirmektir ..










0 yorum:

Yorum Gönder