Madagaskar 2 - Madagascar: Escape 2 Africa / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/flickr/63/34/002608466334.jpg
Tür:Komedi / Aksiyon / Animasyon
Yönetmen:Eric Darnell , Tom McGrath
Senaryo:Etan Cohen , Eric Darnell , Tom McGrath
Seslendirenler:BernieMac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria), Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)
Konu:2005’inolay yaratan animasyonu “Madagascar”ın merakla beklenendevamında Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenlerve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerineçıkmış bulurlar.

New York’lu kahramanlarımızbu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleribir plan geliştirmişlerdir. Yere çakılmış eski bir uçağıele alan penguenler, bu uçağı adeta askeri bir doğrulukta tamirederler. Uçağa bindiklerinde Afrika’nın uçsuzbucaksız düzlüklerini dolaşıp her yeri görecek kadaruzun süre havada kalmayı başaramazlar. New York’takihayvanat bahçesinde doğup büyümüşkahramanlarımız, Afrika macerasında hayatlarında ilk kez kendicinslerinden hayvanlarla karşılaşacaktır.

Afrikaçok geniş ve büyük bir yer gibigözükmektedir. Peki ama Central Park’taki kendiyuvalarından daha iyi ve daha güvenli midir?

İlk filmi sevenler, bunu da çok sevecek!










0 yorum:

Yorum Gönder