Kaynar Sıcak - Hard Boiled - 1992 Türkçe Dublaj (+7)

Kaynar Sıcak,Hard Boiled afiş,Kaynar Sıcak,Hard Boiled izle,Kaynar Sıcak,Hard Boiled online izle,Kaynar Sıcak,Hard Boiled bedava izle,Kaynar Sıcak,Hard Boiled indirmeden izle,Kaynar Sıcak,Hard Boiled full izle,Kaynar Sıcak,Hard Boiled trailer
Yapım: 1992, Hong-Kong
Tür:Dram / Gerilim / Aksiyon
Yönetmen:John Woo
Senaryo:Barry Wong , John Woo
Müzik: Michael Gibbs
Süre:126 dk.
Oyuncular:Yun-Fat Chow (Yuen (Tequila)) , Tony Leung Chiu Wai (Tony (Alan)) , Teresa Mo (Teresa Chang) , Philip Chan (Müfettiş Pang) , Philip Kwok (Mad Dog)
Konu:Tequila, Hong Kong'da yaşayan çok tecrübeli bir polistir ve partnerini silah kaçakçılarıyla yaşanan bir çatışmada kaybetmiştir. Tequila bu adamları yakalamak için, Tony isminde bir gizli polisle işbirliği yapacaktır. Tony, acımasız bir adam olan Johnny Wong'un hükmettiği Hong Kong Triadına kiralık katil olarak sızmak ister.
Bütün bunlar olurken başlıca iki silah kaçakçısı örgüt, hükümranlık alanları için birbirine savaş açmış durumdadır. Dolayısıyla genç polisin aralarına girmesi hiç de zor olmayacaktır.
Aksiyonun Uzak Doğulu ustası John Woo'nun, bir çokları tarafından başyapıtı olarak değerlendirilen Kaynar Sıcak, sabırlı izleyicileri ödüllendirecek kadar çok zevki bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda senaryo yapısı, kurgusu ve eşsiz görselliği ile de kaçırılmaması gereken bir film.

















0 yorum:

Yorum Gönder