Ölümüne Savaş 2 - Half Past DeaD 2 - 2007 Türkçe Dublaj

Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 afiş,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 online izle,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 bedava izle,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 indirmeden izle,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 full izle,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 film izle,Ölümüne Savaş 2,Half Past DeaD 2 dvdrip indir
Yapım: 2007 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon / Suç / Macera
Yönetmen: Art Camacho, Don Michael Paul
Senaryo:Andrew Stevens, D. Kyle Johnson
Müzik:John Lee, Jon Lee
Süre:1 saat 32 dk
Oyuncular:Alona Tal,Robert Torti,Tony Plana,Angell Conwell,Jack Conley
Konu:Haksızlığa Boyun Eğmezlerdi.
Steven Seagal, kirli işlerle uğraşan bir adam olarak hapishane parmaklıklarının arkasına geçiyor bu filmde, ama olayın aslı çok farklı tabii, aksiyon yıldızı polis kimliğini saklayan bir kahraman bu defa.
FBI Ajanı Sascha Petrosevitch (Seagal), aldığı gizli bir görev üzerine altın işine soyunup, büyük bir vurgun yapmaya hazırlanan bir çetenin içine sızmaya çalışacaktır. Nick Frazier adında bir gangster’in güvenini kazanmasıyla birlikte de karanlık dünyanın içine girmeye başlar.
Esas kimliğini gizlemek için mücadele verdiği karışık olayların içine dalınca, adını dünyanın en zorlu hapishanelerinden birinden alan yeni Alcatraz hapishanesine düşer. Ve gizli görevini burada devam ettirmeye başlar.
80’lerin aksiyon filmlerinden hoşlananlara yönelik bir film. TV kökenli aktör, Don Michael Paul tarafından çekilmiş. Filmin aksiyon sahnelerinde, yenilikçi bir tavır yerine, 80’lerin klasik aksiyon sahneleri örnek alınmış.
Mizah yönü de eksik olmayan bir Steven Seagal aksiyonu.





0 yorum:

Yorum Gönder