Resident Evil :Degeneration - 2008 Türkçe Dublaj

Resident Evil :Degeneration afiş,Resident Evil :Degeneration izle,Resident Evil :Degeneration online izle,Resident Evil :Degeneration bedava izle,Resident Evil :Degeneration indirmeden izle,Resident Evil :Degeneration full izle,Resident Evil :Degeneration trailer
Yapım:2008 ~ ABD,Japonya
Tür:3D, Animasyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Makoto Kamiya
Senaryo:Shotaro Suga
Müzik:Tetsuya Takahashi
Süre:1 saat 37 dk
Konu:Diğer Resident Evil filmlerinden bağımsız olarak piyasaya sürülen “RE: Degeneration”, bir animasyon filmi ve farklı bir senaryoya sahip.
Serinin geçmişinden bahsedecek olursak: Umbrella Şirketi, Raccoon Şehri altındaki araştırma merkezinde T-virus adında bir virüs keşfeder, oldukça hızlı bulaşan ve ölü bedenleri farklı bir biçimde dirilten bir virüstür bu.
Bu virüsün kontrolden çıkması sonucu, bu enfeksiyon tüm şehre bulaşmış ve Racconn şehri nükleer silahla yok edilmişti.
Film, Raccoon şehrinin yok edilmesinden 7 yıl sonra geçiyor, şehirde olanlar tam olarak bilinmese de Umbrella’nın olayla bağlantısı, şirketi iflasın eşiğine getirmiştir.
Umbrella geride kalsa da ürettiği virüs, milyonlarca insanın hayatını yok etmiş ve biyo-terör tehtidi doğurmuştur. WiiPharma adındaki eczacılık şirketi de T-virus hakkında araştırma ve çözüm yolunu araştıran firmalardan biridir ancak bu çözüm denemelerinin insanlar üzerinde yapılması Terra-Save adında insan hakları örgütünü harekete geçirir.
Wiipharma ise şirketin hisselerinin yükselmesi için T-virusu belli bir alanda yaymak ve buldukları aşı ile tekrar güven kazanmak istemektedirler.
İşte bu yer Terra Save gösterilerinin yapılmakta olduğu Harvardville Havaalanıdır. Ancak işin ötesinde General Grande (Bajirib Cuntasından) ve adamları da bulunur.
Artık T-virus devletlerin ve şirketlerin elinde birbirlerine karşı koz sayılabilecek konuma gelmiştir.
Bu filmde Resident Evil 2 oyunundan hatırlayacağımız Claire Redfield ve Leon S. Kennedy başrollerde. Anılarında oyunun demosuna benzer sahneler de bulunmakta.
Kuşkusuz filmi izlerken “gerçek mi bu?” diyeceğiniz anlar olacak, gerçekten bilgisayar destekli animasyonlarla çok uğraşılmış ve her bir ayrıntı düşünülmüş.
Ancak duygusal anlardaki hissiyatın tam olarak yansıtıldığı düşünmüyorum bir de Claire’nin gözler şaşı olmuş Bunun dışında bir eksikliğe rastlayamadım,
özellikle senaryonun çok iyi ve ayrıntılı olduğu kanısındayım.






0 yorum:

Yorum Gönder