Elveda Rumeli 78.Bölüm (7/09/2009) Yeni Sezon

Elveda Rumeli,78.bölüm,yeni sezon ilk bölüm,online izle,bedava izle,afiş
Konu:Balkan topraklarındaki karışıklıkların arttığı, İttihatçilerin, Meşrutiyet hazırlığı içine girdiği dönemde, Mustafa (Tolgahan Sayışman) hürriyet mücadelesinin içinde, bir kahraman olarak Rumelide nam salmıştır. Ancak Ramiz ve ailesinden de kopmaz.
Ramizin küçük kızı Emine (Hare Sürel) ve Aleks ile Zarifenin kızları Küçük Zarife( Ecem Nur Özkaya), İstanbulda kız mektebini bitirdikten sonra Feveran köyüne geri dönerler. Pembe (Ceyda Ateş) ise köyde kalmış ve güzelliğiyle bütün kasabada nam salmıştır.
Hatice(Gülçin Santırcıoğlu) ve Hasan (Tuna Orhan) ise oğulları Hüsmen ve yıllar sonra doğan kızları Hüsniye ile beraber Ramizin yanına taşınmışlardır. Dilaver (Erman Saban) kaymakamlıktan ayrılmış, Meryem( Suzan Akbelge) ile birlikte bir çiftlikte yaşamaktadır. Meryemin oğullarından Mehmet( Mustafa Koşgar Barış), ele avca sığmaz bir delikanlı olup disiplinsizliğiyle Dilaveri kızdırırken, Sultaniyi bitirdikten sonra yanlarına dönen Ahmet (Ruhi Yapıcı) ise, babası gibi kaymakam olmak istemektedir. Hacali (Rıza Kocaoğlu) , Dilaverle kavgalıdır ve aralarındaki husumet Meryemi çok üzmektedir.
"Elveda Rumeli" 500 yıllık hakimiyetten sonra Rumeli'ye "elveda" diyen bir halkın hikayesini anlatmayı sürdürüyor.






0 yorum:

Yorum Gönder